Om PodcastNews.dk

PodcastNews.dk er lavet af mig, Knut Nägele.

Hvordan virker PodcastNews.dk?

Alle podcasts på PodcastNews.dk fremkommer ved at tage nyhedskildernes RSS-feeds og vise dem her på siden. Et RSS-feed er fil som mange udgivere af websites fremstiller hver gang der kommer nye nyheder på deres website. Denne RSS-fil, også kaldet et RSS-feed, indeholder et uddrag af det nyeste indhold på et website. Da RSS-feeds følger en ensartet standard for deres udformning, kan man læse disse uddrag på forskellig måde. Man kan typisk bruge en desktop- eller online-feed-læser (feed-reader), læse dem i sin browser eller læse dem på websites som PodcastNews.dk. RSS-feeds er ofte angivet med symboler for RSS eller XML og angiver hvilken URL (internet-adresse) det pågældende feed har. Vil man bruge et feed, så kopierer man det og indsætter det i sin læser.

Hvor nye er Podcasts på PodcastNews.dk?
Podcasts på PodcastNews.dk er de nyeste tilgængelige via nyhedskilden RSS-feeds. Det vil for det meste sige, at det er de helt aktuelle overskrifter du kan se på PodcastNews.dk. I nogle tilfælde kan der dog være tale om en forsinkelse pga. caching. Overskrifterne kan blive opdateret hvis man åbner en ny side på PodcastNews.dk. Hvis den samme side på PodcastNews.dk har været åbnet i et stykke tid, kan man opdatere overskrifterne ved at trykke på en anden podcastskategori eller simpelthen ved at opdatere browseren. Så er der mulighed for at de nyeste overskrifter kommer frem.

Hvordan kan du bruge PodcastNews.dk
På PodcastNews.dk kan du blive inspireret til at høre nye podcasts. Du kan for det meste finde mediets RSS-feed ved at gå ind på des website og så lade din browser eller et plugin til den finde det. Alternativt kan du google efter det specifikke RSS-feed.

Tips og svar om brugen af PodcastNews.dk

Hvordan fungerer PodcastNews.dk? Ved at fremvise såkaldte RSS-feeds som medierne selv udgiver.

Hvor nye er podcasts på PodcastNews.dk? Nyhederne er lige så friske som hos de enkelte medier selv. PodcastNews.dk trækker nyhederne hver gang man går ind på siden eller opdaterer sin browser. Dog kan caching på PodcastNews.dk eller i mediets RSS-feed bevirke en forsinkelse.

Hvordan kan jeg gøre venner glade? Ved at anbefale PodcastNews.dk. Eksempler er, at dele et link på sociale medier (Facebook, Twitter eller andet) eller i en mail til en ven.

Arkiveres gamle podcasts ikke? Nej desværre ikke.

Hvad med forslag til forbedringer eller hvis jeg ser fejl på PodcastNews.dk? Du kontakter mig også herfra og gør samtidig mig glad. For så kan jeg rette fejlen og gøre PodcastNews.dk bedre.

Jeg kunne godt tænke mig at linke til PodcastNews.dk? Det er du mere end velkommen til. På den måde kan andre få glæde af sitet.

Hvorfor mangler der nogle store medier på PodcastNews.dk? Det skyldes, at Danske Dagblades Forening er imod at RSS-feeds fra deres medlemmer bruges af andre sites uden eksplicit tilladelse. Mange af de medier der mangler har ikke ønsket at få vist deres nyheder på PodcastNews.dk. Nogle mediers manglende tilstedeværelse skyldes dog manglende RSS-feed. Sidder du på et medie der ikke er på PodcastNews.dk men godt kunne tænke dig at komme på, så kontakt mig. Det koster ikke noget at blive vist her. Dog forbeholder jeg mig retten til at sige nej hvis jeg skønner at læserne på PodcastNews.dk ikke ville sætte pris på det.

Ophavsret og copyright

For alle nyhedsoverskrifter, nyhedsuddrag og nyheder på PodcastNews.dk gælder de respektive nyhedskilders ophavsret og copyright. Så hvis du vil citere nyheder på PodcastNews.dk, så følg linket til kilden og orienter dig om ophavsret og copyright.

Resten af indholdet her på PodcastNews.dk, som ikke er andre nyhedskilders overskrifter, uddrag eller nyheder, må godt citeres med kildeangivelse og angivelse af internetadressen PodcastNews.dk.

For udgivere af nyhedskilderne her på PodcastNews.dk

Vises der links til nyheder fra dit website på PodcastNews.dk (og evt. uddrag) og ønsker du ikke dette, så send mig en besked, og jeg vil fjerne disse nyheder fra PodcastNews.dk.

Som jeg ser det, så er det forbundet med fordele at få vist sine nyheder på PodcastNews.dk: Nye brugere bliver opmærksomme på jeres medie, I kan få trafik fra linket på PodcastNews.dk og der laves aktuelle links til jeres nyeste artikler hvilket af Google ses og kan forbedre jeres SEO (links fra PodcastNews.dk indeholder ikke noindex og giver derfor fuld linkværdi).

Nogle af mine andre sites

Dette er nogle af mine andre sites:

Behov for hjælp til at lave et website som PodcastNews.dk?

kontakt mig for at høre mig om mulighederne. Det er garanteret meget billigere end du tror og du behøver ikke kunne programmere:-)

Scroll to Top

Har du prøvet at lytte til lydbøger?

Få gratis adgang til mere end 250.000 e- og lydbøger

Gælder 30 dage. Du kan afmelde dig når som helst.